ProFessence is softwareleverancier op het gebied van personeelsplanning in combinatie met administratieve processen.

Het bedrijf bestaat 12 jaar en heeft haar eerste software ontwikkeld in Microsoft Access. In 2011 is de applicatie omgezet naar webbased en vanaf dat moment is de naamsbekendheid gaan groeien.

De organisatie rondom ons bedrijf bestaat uit een team van 4 werknemers die implementaties en 1e-lijns-ondersteuning faciliteert, een extern softwarebureau en eeneixtern hostingsbedrijf.

Onderwijs

ProFessence levert standaardsoftware (WePer4mens Onderwijs) voor formatie- en inzetplanning in het onderwijs. Door verschillende instellingen in de software is het echter mogelijk om het programma zo te gebruiken dat het naadloos aansluit op het gehele formatieproces van uw organisatie. Zo krijgt u het gevoel dat de software voor u op maat gemaakt is.

Meer lezen

Nieuws

ProFessence heeft het laatste jaar een ontwikkeling afgerond, waardoor het mogelijk is de gehele onderwijslogistiek vanuit WePer4mens Onderwijs te beheren.

Zo is het mogelijk om de OER-gegevens, toetsmatrijzen, leermiddellijsten en vakinformatie vast te leggen in WePer4mens Onderwijs.

Neem contact op met ProFessence om meer info te verkrijgen omtrent de onderwijslogistiek in WePer4mens Onderwijs.

Meer lezen

Implementaties

Wilt u verzekerd zijn van een juiste start met onze applicatie? Als u de juiste gegevens aanlevert zorgt ProFessence door middel van haar turn-key implementatieplan en trainingen dat u goed begint.
Een goed begin is toch immers het halve werk?
Meer lezen