ProFessence is softwareleverancier op het gebied van personeelsplanning in combinatie met administratieve processen.

Het bedrijf bestaat 12 jaar en heeft haar eerste software ontwikkeld in Microsoft Access. In 2011 is de applicatie omgezet naar webbased en vanaf dat moment is de naamsbekendheid gaan groeien.

De organisatie rondom ons bedrijf bestaat uit een team van 4 werknemers die implementaties en 1e-lijns-ondersteuning faciliteert, een extern softwarebureau en eeneixtern hostingsbedrijf.

Onderwijs

ProFessence levert standaardsoftware (WePer4mens Onderwijs) voor formatie- en inzetplanning in het onderwijs. Door verschillende instellingen in de software is het echter mogelijk om het programma zo te gebruiken dat het naadloos aansluit op het gehele formatieproces van uw organisatie. Zo krijgt u het gevoel dat de software voor u op maat gemaakt is.

Meer lezen

Nieuws

Joods scholengemeenschap Maimonides, onderdeel van Stichting Joods Bijzonder Onderwijs, wil graag met de applicatie WePer4mens Onderwijs gaan werken.

De keuze is op onze software gevallen, omdat ook kleine scholen grote wensen hebben.

ProFessence is samen met Maimonides de implementatie gestart.

Meer lezen

Implementaties

Wilt u verzekerd zijn van een juiste start met onze applicatie? Als u de juiste gegevens aanlevert zorgt ProFessence door middel van haar turn-key implementatieplan en trainingen dat u goed begint.
Een goed begin is toch immers het halve werk?
Meer lezen