Hoe zou u de vraag beantwoorden of u grip heeft op uw personeelsplanning? Is er bekend waar de werkdruk hoog is? Bent u met één klik verwijderd van de juiste informatie? Hebt u totaaloverzicht over uw gehele personeel? Over welke expertise beschikken mijn medewerkers en zijn ze gekwalificeerd?

Dat zijn vragen die met één druk op de knop voorhanden zouden moeten zijn voor organisaties, maar in de praktijk is dit anders.

WePer4mens is een tool die voorziet in de bovengestelde vragen en veel meer!

Onderwijs

ProFessence levert standaardsoftware (WePer4mens Onderwijs) voor formatie- en inzetplanning in het onderwijs. Door verschillende instellingen in de software is het echter mogelijk om het programma zo te gebruiken dat het naadloos aansluit op het gehele formatieproces van uw organisatie. Zo krijgt u het gevoel dat de software voor u op maat gemaakt is.

Meer lezen

Nieuws

ProFessence wil haar vizier verbreden en zich naast alle vormen van onderwijs ook personeelsplanningen voor andere markten aanbieden. Op dit moment ligt de focus vooral op nederland, onderwijs en HBO. Een verdere uitrol binnen Nederland, onderwijs en MBO is zeker een speerpunt de komende tijd. Daarnaast is het een doelstelling om in het buitenland in het onderwijs ons product in de markt te zetten, te beginnen bij België.

Meer lezen